Är det här sant? Platsbanken är stor och kommer att ta över världen som vi känner till? Eller ännu bättre? Arbetsförmedlingen har hämtat många jobb våran värld? Sverige som vi känner till idag har en del lediga jobb precis som andra länder i Europa. Vi kommer att vinna kampen mot arbetslösheten utan tvekan. Vi svenskar vet hur man skapar snygga hemsidor till skillnad från amerikaner. Vi har inga flashiga och hyperaktiva texter som skriker LEDIGA JOBB med en stor rabatt eller men däremot har vi källor och bra hemsidor som aftonbladet som aldrig ljuger.

 

Början av platsbanken

Nu när platsbanken har tagit över mitt hjärta har jag bestämt att inte glo ut genom fönstret utan att veta vad jag kollar på. Jobb? Nej det tror jag inte. Många roliga texter skrivs i den här världen utan någon sorts forskning eller trygg övervakning av jobb. Men sen på andra sidan kan man aldrig hitta bra jobb i Stockholm eller Göteborg enkelt. Det går knappast.

 

Slutsatts

Jag är en glad kille som ser jobb som jobb men särskilt i lediga jobb stockholm kategorin. Mycket prestige kom från Södertälje.