Jag startade den här tjänsten efter att ha slösat månader av jobbsökning som inte gav mig några som alls resultat. Allt kändes hopplöst till jag insåg att om jag på något sätt lyckades skicka ut mitt CV till hundratals arbetsgivare utan att behöva slösa månader av mitt liv så skulle allt ordna sig. När jag väl klickade på den dåvarande våran utskick knapp hade jag inga större förväntningar att hitta jobb.

Dagen därpå vaknade jag av ett samtal där en arbetsgivare kallade in mig på en intervju. Jag blev alldeles till mig då jag senare samma dag hade bokat in ännu en jobbintervju. För att snabbspola till slutet så hade jag en anställning 7 dagar efter jag använde mig utav en massansökning. Det var i Oktober 2016 och efter att ha hjälpt närmare tusen personer att hitta jobb så har jag hittat ett litet trick som jag hade tänkt dela med mig till dig idag. Just den här lilla tricket som många ofta överser i sitt CV kan ge dig ett jobb på några dagar, precis som för mig själv och många andra.

Det jag insåg efter många olika försök var att bilden till ditt CV är enormt viktig. Att en så liten grej som att just bilden spelade så stor roll var svårt för mig att förstå i början men efter att ha klurat lite så var det rätt logiskt. Ungefär 90% av alla CV:n som skickas innehåller ingen bild, så att endast inkludera en bild gör så att man tillhör de 10% som arbetsgivaren faktiskt läser. Att sedan använda sig utav en proffsig bild gör så att du automatiskt hamnar bland de CV:n som blir faktiskt blir inkallad på en intervju. Jag kommer att visa dig två stycken bilder för att tydliggöra skillnaden  mellan en högkvalitativ bild och en vanlig bild.

Jag hoppas att du kan använda dig av det här tricket för att öka dina chanser till att hitta jobb.